Om Isals

Isals ønsker at være din vejleder online, når du skal vælge ny a-kasse. Det kan være du ønsker at skifte fra din nuværende udbyder, eller skal guides i junglen som studerende. Det er en rigtig god idé at melde sig ind i a-kasse, inden du bliver færdiguddannet. Ofte giver det dig nemlig lavere priser og hurtigere adgang til dagpenge.

Alt i alt er Isals.dk hjemmesiden, hvor du kan blive klogere på a-kasse -og jobmarkedet i Danmark. Besøg os næste gang du vil have overblik over muligheder, sammenligne priser eller læse anmeldelser af de forskellige firmaer.

Formål

Det helt overordnede formål med Isals er, at guide dig mod den bedste a-kasse for dig og din situation. Der er mange veje til Rom og derfor giver vi dig flere muligheder på hjemmesiden. Det indebærer sammenligningsoversigter, anmeldelser og gode guides.

Her er hvad du kan forvente hos os:

  • A-kasse overblik ud fra dit erhverv
  • Uafhængig sammenligning af a-kasser
  • Anmeldelser af førende udbydere

Vision

Den store vision er at blive din førende vejviser, hver gang du skal finde ny a-kasse, læse om hvordan man skifter, eller sammenligne prisniveauet på markedet. Der er ingen tvivl om det er vigtigt at være medlem, for at sikre ens økonomiske situation.

Det kan være en uforudset fyring eller at det er svært at finde arbejde som studerende. Mange scenarier kan udspille sig, men her er fagforeningen dit økonomiske sikkerhedsnet. Er du ikke allerede medlem af en, bør du komme i gang med det samme.