Lån til at betale a-kasse og fagforening

Lån til at betale a-kasse og fagforening

A-kassen og fagforeningen er vigtige enheder og samarbejdspartnere for rigtig mange danskere. De giver os den økonomiske tryghed, som vi alle har brug for på et eller andet niveau.

De sikrer dig mod fyringer og arbejdsløshed. Der er derfor god grund til at betale ind til a-kassen og fagforeningen, selvom man er i job og føler sig sikker. Det er bare ikke altid at pengene stemmer og så er det bestemt ikke stedet at spare.

Har du pengeproblemer, ser Isals.dk nærmere på dine muligheder for at tage et lån, så du kan betale a-kassen eller fagforeningen.

Hvor mange penge behøver du?

Det er meget forskelligt hvor mange penge man behøver. Betaler du fx. a-kassen på kvartalsvis, halvårligt eller hvordan. Jo længere periode du betaler for, desto højere bliver den enkelte regning.

Det gør heldigvis ikke den store forskel om du mangler 2.000 eller 5.000 til regningen. Eller om formålet er regninger, forbrug eller noget helt tredje. Online lånefirmaerne blander sig nemlig slet ikke i formålet.

Ansøg online

Du har nemlig gode muligheder for at ansøge om alt fra 1.000 til 400.000 kroner online. Så længe du han opfylde deres krav, gør dit formål ingen forskel. Nettet vil være den klart hurtigste vej til penge.

Du kan nemt finde det billigste lån på nettet hos Økonomia her.

De har flere sammenligningsoversigter, hvor du får det komplette overblik over udbydernes låneforhold, renter og meget mere. En perfekt start, hvis du gerne vil godt i gang. På hjemmesiden har de ligeledes skrevet en artikel om det at låne til a-kassen. Den kan du læse her.

Du bør altid gå efter den laveste ÅOP, når du vil finde et billigt lån.

Alternativerne

Lån til at betale a-kasse og fagforeningAlternativet er at bruge af kassekreditten eller tale med din bank, men det er langt fra alle danskere der har den mulighed. Et andet alternativ kunne være at tale med dine venner eller familie, for at høre dem om de kan bidrage med penge i en kortere periode.

Igen er vi bare inde på et område, de fleste danskere helst holder sig fra. Det er nemlig ikke sjovt at vise økonomisk skrøbelighed over for ens nærmeste, eller spørge dem om penge generelt.

Hvad du vælger er helt op til dig, men få betalt regningerne uanset hvad. Konsekvensen ved ikke at være medlem af a-kasse og fagforening, kan nemt blive langt større, end at få betalt de 400-500 kroner om måneden det koster.

Dagpengesatserne er trods alt en del højere end den kontanthjælp du kan forvente at få. Så hvis du ikke allerede er medlem, af uforklarlige årsager, bør du helt sikkert blive det. Specielt hvis du er under uddannelse.