Lån penge uden arbejde online

Står du uden fast indtægt fra et job, så kan det være vanskeligt at låne penge. I banken er det næsten umuligt, for de vil have, at du kan stille sikkerhed i form af fast lønnet arbejde. De online forbrugslån kan godt lade sig gøre, men du får formentlig ikke lov at låne ret mange penge.

Jo større en risiko, firmaerne tager med at låne penge til dig, jo større sikkerhed vil de have for, at de får deres penge igen. Det er dog langt fra umuligt, da flere udbydere ikke har faste indkomstkrav.

Kontanthjælp og dagpenge kan være nok

Fordi låneudbyderne vil være sikre på, at du kan betale pengene tilbage igen, ser de helst, at du er i job. Men er du ikke det, er det ikke umuligt at få et lån uden arbejde og fast job. Din kontanthjælp eller dagpenge kan være nok.

Det handler i virkeligheden om, at du skal kunne dokumentere over for udbyderen, at din økonomi hænger så godt sammen, at du vil være i stand til at betale pengene tilbage, selv om du ikke lige står til at komme i arbejde. Altså skal dit månedlige rådighedsbeløb, når alle andre udgifter er betalt, være så stort at du kan forsikre lånefirmaet om, at de får deres penge igen.

Indkomstkravene er forskellige

Det kan svinge meget, hvor store indkomstkravene fra den enkelte låneudbyder er. Nogle vil have, at du er i fast job, andre vil ikke. Men det vil ikke være umuligt for dig at låne selv større beløb fra onlinefirmaerne, hvis du er på kontanthjælp eller dagpenge. Det stiller bare større krav til din privatøkonomi og at du ikke har en masse gæld allerede. Generelt vil en lav indkomst dog svække dine lånemuligheder.

Men det vigtigste for firmaerne er i virkeligheden, om du er god for pengene eller ej. Så kan du dokumentere, at du trods en lav indkomst kan overholde den månedlige ydelse på lånet, så ved de, at de løber en mindre risiko, og derfor vil de være mere villige til at bevillige dig pengene. Lønsedler er et must for at kunne dokumentere din angivne indkomst.

Se også: Lån penge uden lønsedler

Du bør altid nemt kunne hente dokumenter som lønsedler fra E-boks.dk, hvis du ikke har dem liggende digitalt.

Husk at gøre det velovervejet

Hvis økonomien er stram på kontanthjælp eller dagpenge, kan det virke fristende at tage et forbrugslån for at skabe lidt luft i økonomien. Du skal bare tænke dig godt om. Det kan nemlig blive dyrt for dig, hvis ikke du er sikker på, at du kan overholde låneaftalen.

Så sørg for at lægge et så fast budget, at du ved, at du har råd til at betale den månedlige ydelse.