Anmeldelse af MA A-kasse

Der findes efterhånden a-kasser der passer til mange forskellige behov. Der er f.eks. mange a-kasser som retter sig specifikt til folk på specielle uddannelser eller i specielle faggrupper, men der er også dem der går en helt anden vej og vælger at appellere til en stor gruppe af mennesker og giver en meget bred rådgivning, som slet ikke er så målrettet og præcis.

Det afhænger meget af hvilken type person man er og hvor i livet man befinder sig, men fælles for alle er, at det bedste valg for dig er den a-kasse som fungerer for dig. Det kan godt være at en a-kasse har en masse tilbud, men hvis ikke du bruger dem, så kan det være lige meget.

Værd at vide om Magistrenes A-kasse

Pris: 465 kroner pr. måned

Fagforening: Nej

Særligt for højtuddannede danskere

  • Akademikere
  • Cand. merc & Cand scient
  • Ingeniør
  • Jurister
  • Advokater
  • Medicin studerende
  • Revisorer

Muligheder og ydelser

MA tilbyder en lang række forskellige kurser til personer i forskellige stadier i deres liv. Hvis du er under uddannelse og snart færdig, så får du f.eks. hjælp til at søge job og finde det rette job og hvis du er i arbejde, så kan du få hjælp til at udvikle dig professionelt.

Ikke mulighed for fagforening

I MA a-kassen er der ikke en mulighed for at kombinere a-kassen med en fagforening hos samme selskab. Man kan diskutere hvad den præcise årsag til dette er, men det giver dem i hvert fald tid og midler til at fokusere 100% på at lave en god a-kasse og behøver ikke at dele tiden op mellem to projekter.

De har stadig et væld af tilbud som er skræddersyet til deres medlemmer – det er bare ikke muligt at få dem som fagforeninger. Derfor kan du jo selvfølgelig stadig få fagforening et andet sted, som måske matcher nogenlunde den samme profil og de værdier som MA står for.

Om MA a-kassen

Hvad MA a-kassen handler om kan man ret godt tyde ud fra navnet. Det er nemlig en a-kasse for højtuddannede. Det betyder, at den primært henvender sig til personer som har taget en lang uddannelse og nu søger job, som har fundet job eller som stadig er ved at tage uddannelsen.

De har derfor primært tilbud der er målrettet personer på disse stadier. Teoretisk kan du godt komme ind hvis ikke den profil passer på dig, men det ville ikke give meget mening da du ikke vil få den rådgivning, vejledning og hjælp som du har brug for. Den henvender sig altså primært til det man kalder for ”business”-segmentet.