Anmeldelse af Krifa

At vælge en a-kasse er aldrig nemt, men for at gøre det en smule nemmere, så er der her en hurtig gennemgang af Krifa som a-kasse. A-kasser ændrer naturligvis deres tilbud hele tiden, men det er som regel de samme principper der gør sig gældende.

Krifa er en af de mere populære a-kasser i Danmark og er rigtig gode med en proaktiv markedsføringsstrategi, så de tidligt kan fange de unge. Det har så medvirket til, at lige præcis denne a-kasse er en af de mest populære i Danmark. Det er selvfølgelig også fordi, at den henvender sig til en bred målgruppe og ikke kun et enkelt fag.

Om Krifa a-kasse

  • Pris: 464 kroner pr. måned
  • Fagforening: JA

Hvem optages?

  • Ledige
  • Studerende
  • Selvstændige
  • Ældre/senior (55+ år)

Pris og ydelser

Når man ser på prisen, så placerer Krifa sig ret godt i feltet, selvom de langt fra er på førstepladsen. Sammenligner man med andre a-kasser, så ligger den omkring en 8. plads, hvis man udelukkende ser på prisen. Hvis man kun skal købe a-kassen, så koster det 464 om måneden, hvilket kun er 20-30 kr. dyrere end den billigste i Danmark. For den pris, så får man så kun a-kassen.

Kan jeg tilvælge fagforening?

En af de store fordele ved Krifa er, at du kan tilvælge rigtigt mange forskellige ting. Der er mange forskellige pakkeløsninger som alle sammen passer til forskellige behov. Nogle er meget dyre, men har så en fantastisk dækning og en lang række gode ydelse, hvorimod andre satser på at være billigst med knap så mange ydelser.

Man kan nemt tilvælge sig fagforeninger og for både fagforening og A-kasse koster det omkring 503 kr. Der er så forskellige pakker afhængigt af hvor godt du vil dækkes, men generelt kan du vælge lige præcis det du har brug for. Her handler det både om tilvalg af f.eks. efterløn og andre ydelse, men også om man er deltidsforsikret eller fuldtidsforsikret

Hvem kan blive medlem?

Krifa er en a-kasse der henvender sig til stort set alle. Det er lige fra studerende til selvstændige og folk med en karriere. Derfor accepterer de også medlemmer fra alle forskellige fag, så lige meget hvad du laver, så kan du altså nemt blive medlem.

Konklusion

Hvis man kort skal opsummere og konkludere, så er Krifa altså en a-kasse med en god pris og gode muligheder for at opgradere til andre pakker med f.eks. efterløn eller fagforening. Lige meget hvad man laver på daglig basis, så kan man nemt blive medlem, så den er ikke rettet til et specielt fag.