Anmeldelse af CA A-kasse

Mange a-kasser har for vane at blive meget kedelige og normale. De accepterer alle medlemmer og tilbyder de gængse ting og sager, som man nu engang har brug for i en fagforening eller en a-kasse.

Det er også helt fint i mange tilfælde og der er mange der kan drage stor nytte af det, da man kan få en meget bred rådgivning uanset hvilket erhverv man er i og ikke behøver at skifte en masse bare fordi man har fået nyt arbejde eller er kommet tilbage på skolebænken.

Der er dog også nogle, som vælger at specialisere sig i et emne og så være utrolig dygtige til lige præcis dette, så de kan give den bedste rådgivning specifikt til lige præcis det fag. Det er der mange fordele ved, da man får en mere målrettet og skræddersyet oplevelse.

Info om CA A-kasse

  • Pris: 464 kroner pr. måned
  • Fagforening: Nej
  • Fordele:
  • De er åbne for alle

Optagelseskrav

CA a-kasse er – modsat mange andre a-kasser – ikke en a-kasse som alle kan melde sig ind i. Det er nemlig en a-kasse som primært henvender sig til det de kalder ’business-området’. Det gælder alt fra ledelse og kommunikation til IT og consulting. Det er altså stadig en bred vifte, men det er meget snævert målrettet en specifik faggruppe. Det giver så også muligheder for, at du kan få en utrolig god vejledning og rådgivning fra personer, der ved rigtig meget om lige præcis den branche du befinder dig i. Du er altså sikker på altid at få den rette rådgivning.

De har også et medlemskab der specifikt er målrettet til studerende og der er der mange forskellige krav. Du skal naturligvis bo i Danmark og være under uddannelse og så kan du få gratis medlemskab, som dog kun varer op til 5 år grundet et lovkrav.

Ydelser og muligheder

Hos CA a-kasse bryster de sig med at de tilbyder mere end bare en almindelig a-kasse og de har de som sådan også ret i. De tilbyder nemlig utrolig mange udviklingsmuligheder hvis man f.eks. er under uddannelse eller gerne vil videre i sin karriere. Det kan være foredrag, kurser og mange andre ting, som man får tilbudt som medlem af denne a-kasse.

Værd at vide om CA a-kasse

At melde sig ind i CA a-kasse er ret nemt og kan gøres online. Der er altid folk klar til at hjælpe med at melde dig ind, så servicen er i top – lige meget om du er ny eller gammel kunde. Dog er tilmeldingsprocessen ret enkel og kan gøres på kort tid på nettet.