Anmeldelse af Business Danmark

Det kan være svært at vælge a-kasse, når der er så mange muligheder og parametre, som man skal kigge på. Nogle af disse parametre er bl.a. prisen og hvilke ydelser de tilbyder. Man skal derudover sørge for, at vælge en a-kasse der passer til ens behov.

Business Danmark er en af de a-kasser, som henvender sig til mange og ikke er indsnævret til f.eks. selvstændige eller højtudannede. Her kan du løse meget mere om Business Danmark a-kasse.

Værd at vide om Business Danmark

  • Pris: 445 kroner pr. måned
  • Fagforening: JA
  • Fordele: Fri adgang til juridisk service, hjælp til jobansøgninger og CV, gratis sparring og karrierecoaching, mulighed for lønsikring, rabataftaler med udvalgte virksomheder, sociale og faglige arrangementer.

A-kasse særligt for sælgere og marketing folk

Business Danmark har stor viden, når det kommer til forretningsfolk og sælgere. De har bl.a. en afdeling på deres hjemmeside som hedder InBusiness, hvor du kan finde en masse viden om salg og business.

Derudover ved de mere om salg og marketing end andre a-kasser, og kan derfor yde god hjælp på dette område.

Deres viden kombineret med de kompetencer du måtte have, er et godt udgangspunkt for, at du hurtigt kan komme i job igen, hvis du skulle stå uden arbejde.